Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. DM-Line ontwerpt de kast waar jij van droomt en komt ze installeren in Oudenburg. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw Oudenburgse woning

De maatkasten van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Oudenburgse woning. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de uitvoering? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een bizarre vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Oudenburg. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

inbouwkast slaapkamer

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten plaatsen in Oudenburg: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Oudenburg, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Oudenburg ten volle gerespecteerd worden. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een strak design met spiegelende uitvoering? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

maatkast wit vrouw

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Oudenburgse huis extra in de verf zetten.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Oudenburg

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Oudenburg?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Oudenburg, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Oudenburg online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Oudenburgse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Oudenburg om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Oudenburg om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Oudenburg. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!