Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Oudenburg. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Oudenburg ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Verkies je een strak design met spiegelende finish? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus!

maatkast wit man

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten installeren in Oudenburg: tijdloos en betaalbaar

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Oudenburg, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line ontwerpt maatkasten die het karakter van je Oudenburgse woonst extra in de verf zetten.

maatkast wit vrouw

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Oudenburgse woning

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Oudenburgse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Oudenburg plaatsen. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Oudenburg

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Oudenburg?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Oudenburg, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Oudenburg online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Oudenburgse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Oudenburg om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Oudenburg om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Oudenburg. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!