Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Opoeteren. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Voor elke ruimte van je woonst in Opoeteren bieden onze kasten op maat een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Opoeterse huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Opoeteren monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk. hangmeubel living

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je Opoeterse huis extra in de verf zetten.

Unieke kasten op maat van je woonst in Opoeteren

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Opoeteren ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! inbouwkast trap

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Opoeteren

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Opoeteren, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Opoeteren. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!