Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast installeren in jouw gemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. DM-Line bouwt maatkasten die het karakter van je Oostrozebeekse woning extra in de verf zetten.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Oostrozebeke ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw Oostrozebeekse woning

De maatkasten van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Oostrozebeekse woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Oostrozebeke installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een hoogwaardige maatkast monteren in Oostrozebeke: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Oostrozebeke, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Oostrozebeke. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!