DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Ooike. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Ooikse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Ooike

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Ooikse huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met speciale vorm te staan? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Ooike geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Een unieke kast op maat van je woonst in Ooike

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. De afmetingen van jouw woonst in Ooike worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek. maatkast zwart

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast plaatsen in Ooike

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Ooike, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die volledig passen bij je huis in Ooike. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!