Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Ooigem. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Ooigemse woning extra in de verf wordt gezet. maatkast wit man

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Ooigem

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je woning te Ooigem. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Een unieke kast op maat van je woonst in Ooigem

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Ooigem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus! maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je woning in Ooigem bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Ooigemse woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Ooigem plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Ooigem. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!