Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Oekene. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een unieke kast op maat van je woonst in Oekene

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Oekene ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot indeling en van kleur tot afwerking. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! maatkast wit man

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Oekense woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in Oekene

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Oekene, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish. inbouwkast trap

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Oekene

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Oekense huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Oekene geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Oekene. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!