Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat plaatsen in jouw deelgemeente. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Voor elke ruimte van je woning in Munte bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een DM-Line maatkast? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Munte geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk. maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Munte

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Munte ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Munte, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien. maatkast zwart

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!