Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze plaatsen in Mullem. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een hoogwaardige maatkast monteren in Mullem: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Mullem, gaat die jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Unieke kasten met karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woonst in Mullem ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus!

Voor elke ruimte van jouw huis een inventieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Mullem plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Mullem. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!