DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Moorslede. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Een maatkast die het karakter van je Moorsleedse huis extra in de verf zet. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat van je woonst in Moorslede

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Moorslede worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Wij bieden je heel wat opties aan. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Moorslede

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze monteurs komen de kast op maat installeren in je woning te Moorslede. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking. inbouwkast trap

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woonst in Moorslede

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Moorsleedse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Moorslede geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot spoedig!