Sinds 1993 bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Montenaken. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je graag!

Voor elke ruimte van jouw huis een creatieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Montenaken monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwalitatief.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te laten installeren in Montenaken: betaalbaar en tijdloos

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Montenaken, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Unieke kasten met karakter

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Montenaken ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou over gelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus!

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Montenaken. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot snel!