Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Mespelare. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw huis in Mespelare ten volle. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Benut elke ruimte van je woning optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Mespelare

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze installateurs komen de kast op maat monteren in je huis te Mespelare. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze uitvoering.

Voor elke ruimte van jouw huis een inventieve oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Mespelare plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Mespelare. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!