Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze monteren in Meilegem. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Meilegemse woning extra in de verf. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat van je woonst in Meilegem

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Meilegem ten volle gerespecteerd. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast helemaal samen. Ook de stijlkeuze wordt helemaal aan jou overgelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Compleet uniek dus!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te installeren in Meilegem: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Meilegem, gaat die jaren mee. Onze tijdloze uitvoering zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. maatkast zwart

Voor elke ruimte van je woonst in Meilegem bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Meilegemse huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Meilegem monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Meilegem. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!