Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer informatie vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Wij maken maatkasten die het karakter van je Meilegemse huis extra in de verf zetten.

inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat van je woonst in Meilegem

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Meilegem ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Meilegem

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Na de plaatsing van de kast te Meilegem, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woonst in Meilegem

Een maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Meilegemse huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Meilegem plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!