Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Meetkerke. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te plaatsen in Meetkerke: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Meetkerke, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering. maatkast wit man

Een unieke kast op maat van je woonst in Meetkerke

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Meetkerke ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woonst optimaal benutten. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Meetkerkse woonst extra in de verf zet. maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Meetkerke

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Meetkerkse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Meetkerke geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Meetkerke. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot spoedig!