Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Meerdonk. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Meerdonk

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Meerdonkse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast te staan in een ruimte met bizarre vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Meerdonk geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat van je woonst in Meerdonk

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Meerdonk ten volle. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Compleet uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Meerdonkse huis wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. maatkast zwart

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Meerdonk

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Meerdonk, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Meerdonk?

Wanneer we je kast in Meerdonk kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Kost een maatkast voor mijn woning in Meerdonk meer dan een standaard kast?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Meerdonk. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Moet ik mijn maatkast in Meerdonk zelf monteren?

Wie bij ons een offerteaanvraag wil doen, vragen we een situatieschets met afmetingen mee te nemen van de ruimte waarin de kast moet komen te staan. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel. Kies je ervoor om de kast te bestellen, dan komen onze vakmannen tot bij jou in Meerdonk om alles definitief op te meten.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Meerdonk?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Meerdonk enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.