Sinds 1993 bouwt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Meer. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Meer

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woning te Meer, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Een inventieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Komt de kast te staan in een ruimte met ongewone vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Meer geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Meer worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Meer. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!