Al 27 jaar lang bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je droomkast én komen ze installeren in Mechelen. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Mechelen ten volle respecteren. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende finish? Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Volledig uniek dus!

hangmeubel living

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te laten installeren in Mechelen: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat plaatsen in je huis te Mechelen, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze finish, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Voor elke ruimte van jouw Mechelse woning een inventieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Mechelse huis staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Mechelen plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

maatkast wit vrouw

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Mechelse woning extra in de verf wordt gezet.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Mechelen

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Mechelen?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Mechelen op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. Om niet voor verrassingen te komen staan, maken we graag een kostenraming voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Mechelen online bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om een maatkast van DM-Line online te bestellen. Wel kan je een online offerteaanvraag indienen of een afspraak maken. Om de maatkast die in jouw Mechelse woning komt te staan volledig naar wens te kunnen maken, is het beter om er een grondig, persoonlijk gesprek over te houden. Op die manier gaan we misverstanden uit de weg en krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Mechelen?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Mechelen monteren.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Mechelen. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Tot gauw!