Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line ontwerpt je droomkast en komt ze plaatsen in Massemen. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Massemen. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woonst in Massemen ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus!

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Massemen

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Massemen, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Massemen. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!