Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Mariekerke monteren. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een unieke kast op maat van je woonst in Mariekerke

Wij streven ernaar om uniek te zijn. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Mariekerke ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! inbouwkast slaapkamer

Een kwalitatieve, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Mariekerke

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Laat onze monteurs de kast op maat monteren in je huis te Mariekerke, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Voor elke ruimte van je woonst in Mariekerke bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Mariekerkse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor onze interieurspecialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Mariekerke installeren. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek. inbouwkast trap

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Mariekerkse woning extra in de verf wordt gezet.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!