Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Mal. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je woning in Mal

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Malse woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Mal plaatsen. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek. hangmeubel living

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Mal

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Mal worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Malse huis extra in de verf zetten. maatkast zwart

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Mal

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Mal, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze afwerking.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Mal. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Mal?

Omdat DM-Line de kasten voor je huis in Mal op maat maakt, kunnen we moeilijk één vaste prijs plakken op de totaalkost. Het prijskaartje hangt af van verschillende factoren: jouw materiaalkeuze, het ontwerp en de afmetingen. Om een goed beeld te geven van wat jouw project kost, maken we graag een vrijblijvende offerte voor je op. Een offerteaanvraag doe je online of in een van onze showrooms.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Mal online bestellen?

Je maatkast van DM-Line kan helaas niet online besteld worden. Wel kan je online een offerteaanvraag indienen of een afspraak maken bij een winkel in je buurt. Wij vinden het belangrijk dat de kast die bij jou in Mal komt te staan, volledig naar wens gemaakt is. Daarom adviseren we je om een gesprek aan te gaan met onze interieurexperts. Op basis daarvan kunnen we je droomkast maken.

Ik heb een maatkast bij DM-Line besteld. Moet ik die zelf monteren in Mal?

Neen, dat hoeft niet! Onze vakmannen komen jouw op maat gemaakte kast met veel plezier in Mal monteren. Ze zetten jouw kast met de grootste precisie en oog voor detail in elkaar en laten je woning netjes achter. Zo is een perfect eindresultaat gegarandeerd.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Mal?

Voor de indeling van de kasten overlopen onze interieuradviseurs samen met jou wat je wenst op te bergen. Samen creëren we op die manier jouw ideale kastindeling. Wanneer je een afspraak hebt in één van onze showrooms, kan je die indeling onmiddellijk in 3D bekijken.