Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Lochristi. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Lochristi

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Lochristi worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot indeling en van kleur tot uitvoering. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Wij bieden je heel wat opties aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus! inbouwkast slaapkamer

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Lochristise huis extra in de verf zetten.

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Lochristi

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Lochristi, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze uitvoering heeft. inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je woning in Lochristi bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je Lochristise woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Lochristi installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Je mag er zeker van zijn: bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis in Lochristi. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!