Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze installeren in Linkhout. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Het karakter van je Linkhoutse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. hangmeubel living

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Linkhout

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Linkhoutse woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Linkhout geplaatst. Het resultaat is steeds kwalitatief, persoonlijk en uniek.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Linkhout

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woonst in Linkhout worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard volledig aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Helemaal uniek dus! inbouwkast trap

Een kwalitatieve maatkast: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je huis te Linkhout. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze afwerking, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot gauw!