Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Linkhout. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Een unieke kast met een sprekend karakter

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Linkhout ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Voor elke ruimte van jouw woonst een inventieve oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Linkhout plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast plaatsen in Linkhout

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Linkhout, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je woning extra in de verf zetten.

Kort samengevat: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Linkhout. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!