Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat installeren in jouw regio. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we maar al te graag!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te plaatsen in Limburg: betaalbaar en tijdloos

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Laat onze monteurs de kast op maat installeren in je woning in Limburg, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking. inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je huis in Limburg

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst in Limburg. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Limburg installeren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je ruimte én geld. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je huis in Limburg extra in de verf. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat van je woonst in Limburg

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Limburg ten volle. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!