Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. Jij vraagt, wij maken én komen de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Leerbeekse woning extra in de verf zetten. hangmeubel living

Unieke kasten op maat van je woonst in Leerbeek

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Leerbeek ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. De opties zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus!

Een hoogwaardige, tijdloze en betaalbare maatkast monteren in Leerbeek

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Leerbeek, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft. inbouwkast trap

Voor elke ruimte van je woonst in Leerbeek bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Leerbeekse huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met unieke vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Leerbeek installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Leerbeek. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!