Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Laar. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te monteren in Laar: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Onze installateurs komen de kast op maat monteren in je woning te Laar. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze finish. maatkast wit man

Unieke kasten op maat van je woonst in Laar

Ons maatwerk is altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw huis in Laar ten volle gerespecteerd. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Altijd 100% uniek dus!

Voor elke ruimte van je huis in Laar bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Laarse woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Laar geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek. inbouwkast trap

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Laarse woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Laar. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!