Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Kwaadmechelen. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Unieke kasten met karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Kwaadmechelen ten volle respecteren. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering: jij stelt de kast volledig samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Voor elke ruimte van jouw woning een verfrissende oplossing

Een maatkast uit ons gamma? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met bizarre vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Kwaadmechelen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten plaatsen in Kwaadmechelen: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Kwaadmechelen, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je huis extra in de verf zetten.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Kwaadmechelen. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwalitatief. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Twijfel niet en laat van je horen!