DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Kuurne. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Kuurne

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Kuurne worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. De opties zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Compleet uniek dus! hangmeubel living

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Kuurne

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze installateurs komen de kast op maat installeren in je huis te Kuurne. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze uitvoering.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen bekijken we de opties die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Kuurnse woning extra in de verf zetten. maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je woning in Kuurne bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Kuurnse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een speciale vorm? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Kuurne installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Kuurne. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wanneer wordt mijn maatkast in Kuurne geleverd?

De levertermijn van jouw maatkast in Kuurne is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een correcte schatting van de levertermijn alvorens je een bestelling plaatst? Dat kan uiteraard. Onze interieuradviseurs geven je een juiste tijdsindicatie mee.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Kuurne veel hoger dan een standaard kast?

Neen, niet per se. Omdat je de kast samenstelt volgens jouw wensen, heb je dus ook het prijskaartje in de hand. Onze adviseurs geven je graag een vrijblijvende offerte mee, volledig afgestemd op jouw budget.

Moet ik mijn maatkast in Kuurne zelf monteren?

Wie bij ons een offerteaanvraag wil doen, vragen we een situatieschets met afmetingen mee te nemen van de ruimte waarin de kast moet komen te staan. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel. Kies je ervoor om de kast te bestellen, dan komen onze vakmannen tot bij jou in Kuurne om alles definitief op te meten.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Kuurne gemaakt?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.