Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Kortenaken. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een unieke kast op maat van je woonst in Kortenaken

DM-Line maakt maatwerk dat uniek is. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woonst in Kortenaken ten volle gerespecteerd. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! hangmeubel living

Een kwaliteitsvolle, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Kortenaken

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze installateurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Kortenaken. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Kortenaakse woning extra in de verf. maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je huis in Kortenaken

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Kortenaakse woonst. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Moet de kast passen in een ruimte met unieke vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Kortenaken plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Kortenaken. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot snel!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Kortenaken? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Kortenaken?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Ligt de prijs van een kast op maat voor mijn woning in Kortenaken veel hoger dan een standaard kast?

Een kast op maat voor je woning in Kortenaken hoeft niet per se duur te zijn. Zelf bepaal je de indeling en afwerking, waardoor je ook het prijskaartje mee in de hand hebt. Een offerte vraag je online aan of in een van onze showrooms.

Meten jullie eerst de ruimte van mijn woning in Kortenaken op alvorens een ontwerp te maken?

Geen zorgen, onze vakmannen komen met plezier naar Kortenaken om je kast in elkaar te zetten. Met de nodige zorg en oog voor elk detail. Bovendien laten ze je huis altijd net achter. Op die manier krijg je gegarandeerd een prachtig eindresultaat te zien.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Kortenaken het beste in?

Bij DM-Line maken we enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. Zo is het bij ons de gewoonte om planken van 25 mm in plaats van 18 mm te gebruiken voor de opbouw van de kaststructuur. Dat maakt ze extra stevig, waardoor doorbuigen minder snel zal voorkomen. Wil je zelf kennismaken met onze materialen? Dan ben je meer dan welkom in één van onze showrooms.