Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt de kast waar jij van droomt en komt ze plaatsen in Kortenaken. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer inlichtingen kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je maar al te graag!

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw Kortenaakse huis

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Kortenaakse woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de finish? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Kortenaken geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Unieke kasten met karakter

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw huis in Kortenaken worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Kortenaakse huis extra in de verf zetten.

Een kwaliteitsvolle maatkast plaatsen in Kortenaken: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woning te Kortenaken, gaat die jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Kortenaken. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!