Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast van je dromen én komen ze monteren in Kolmont. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Unieke kasten met karakter

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Kolmont ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Dat bouwt ze 100% uniek!

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw woning

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Kolmont geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je woonst extra in de verf zetten.

Een kwaliteitsvolle maatkast monteren in Kolmont: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. DM-Line ontwerpt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Kolmont, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Kolmont. Die zijn kwalitatief, steeds uniek én betaalbaar. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Tot gauw!