Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. En dat doen we met passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Koekelare. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer informatie kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Koekelaarse woning extra in de verf wordt gezet. maatkast wit man

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Koekelare

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ons maatwerk is zeer kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Koekelare, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Koekelare

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Koekelare worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Helemaal uniek dus! maatkast zwart

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woonst in Koekelare

Jouw DM-Line maatkast? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Koekelaarse woning staat buiten kijf. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Koekelare plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woonst. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Tot binnenkort!