Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze monteren in Kobbegem. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Benut elke ruimte van je woonst optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Kobbegemse woonst extra in de verf zetten. inbouwkast slaapkamer

Een hoogwaardige maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Kobbegem, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Een unieke kast op maat van je woonst in Kobbegem

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Kobbegem worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van indeling tot finish en van materialen tot kleur. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je helemaal zelf. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus! maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je woonst in Kobbegem bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Kobbegemse woning. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Kobbegem plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Kobbegem? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Kobbegem?

De levertermijn van jouw maatkast in Kobbegem is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je een correcte schatting van de levertermijn alvorens je een bestelling plaatst? Dat kan uiteraard. Onze interieuradviseurs geven je een juiste tijdsindicatie mee.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Kobbegem online te bestellen?

Bij DM-Line werken we niet met online bestellingen. Wel is het mogelijk een online offerteaanvraag in te dienen of een afspraak te maken. We willen garanderen dat de maatkast die bij jou in Kobbegem komt te staan volledig naar wens gemaakt is. Om die reden is het beter om een grondig en persoonlijk gesprek aan te gaan met één van onze interieurexperts. Zij geven je het juiste advies en zo krijg jij de kast van je dromen.

Moet ik mijn maatkast in Kobbegem zelf monteren?

Geen zorgen, je hoeft je maatkast niet zelf in elkaar te zetten. Onze vakmannen zakken met veel plezier af naar Kobbegem om dat voor jou te doen. Bovendien laten onze monteurs je woning netjes achter. Op die manier is een prachtig eindresultaat gegarandeerd.

Van welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Kobbegem gemaakt?

Voor de ideale kastindeling, kan je terecht bij onze adviseurs. Ze helpen je graag bij het bepalen van een indeling op jouw maat. Je bent hiervoor meer dan welkom in een van onze showrooms. Daar kunnen we je de indeling meteen in 3D tonen.