Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je droomkast én komen ze monteren in Kieldrecht. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer info nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een kwalitatieve maatkast plaatsen in Kieldrecht: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Kieldrecht, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Kieldrecht ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Een creatieve oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

DM-Line maatkasten? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je woonst staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Kieldrecht plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Om jouw woonst optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weing ruimte ter beschikking? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Om het kort samen te vatten voor je: wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Kieldrecht. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Het is onze verantwoordelijkheid om je te helpen zoeken naar de juiste kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!