Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Kersbeek-Miskom. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een unieke kast op maat van je woonst in Kersbeek-Miskom

Uniek maatwerk opleveren, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Kersbeek-Miskom worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij bouwen kasten die helemaal opgaan in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot uitvoering en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze laten we volledig aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de opties werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek! maatkast wit man

Voor elke ruimte van je huis in Kersbeek-Miskom bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Kersbeek-Miskomse huis. Heb je een voorkeur voor een bepaalde finish of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met bizarre vorm te staan? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Kersbeek-Miskom monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek.

Een kwalitatieve maatkast: tijdloos en betaalbaar

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Laat onze installateurs de kast op maat plaatsen in je huis te Kersbeek-Miskom, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft. maatkast wit vrouw

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo bespaar je geld én ruimte. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Kersbeek-Miskomse woning extra in de verf zetten.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Kersbeek-Miskom. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!