Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van boekenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze monteren in Kermt. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Kermtse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. maatkast wit man

Voor elke ruimte van je woonst in Kermt bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Jouw maatkast van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal opgaan in het interieur van je Kermtse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Kermt plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast plaatsen in Kermt

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Kermt, gaat die jaren mee. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze finish. inbouwkast trap

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Kermt

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw woning in Kermt worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou overgelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Kermt. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een offerteaanvraag of afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler kan je terecht op de website. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!