Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we vol passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Jij vraagt, wij maken én komen de kast plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we graag!

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast monteren in Kermt

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Kermt. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze uitvoering van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

DM-Line bouwt maatwerk dat uniek is. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Kermt ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Verkies je een strak design met spiegelende afwerking? Of ben je eerder fan van een landelijke look met hout? De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je huis extra in de verf wordt gezet.

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw woning

Een maatkast uit ons gamma? Da’s niet zomaar een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woonst. Heb je een voorkeur voor een bepaalde uitvoering of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met ongewone vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de specialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Kermt installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

DM-Line ontwerpt maatkasten passend bij je woonst in Kermt. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Vol overgave helpen we je bij de zoektocht naar de geschikte kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!