Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw woning. Dat doen we vol passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast plaatsen in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw woonst

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig opgaan in het interieur van je woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Kerkom-Bij-Sint-Truiden geplaatst. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Een betaalbare, tijdloze en hoogwaardige maatkast monteren in Kerkom-Bij-Sint-Truiden

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ons maatwerk is zeer kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Kerkom-Bij-Sint-Truiden, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. In eerste instantie omdat de afmetingen van jouw woning in Kerkom-Bij-Sint-Truiden ten volle gerespecteerd worden bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende afwerking? De opties zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden? Ook daar gaan we voor bij DM-Line. Om jouw huis optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan ontwerpt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je huis extra in de verf zet.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Kerkom-Bij-Sint-Truiden. Die kasten zijn kwalitatief, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot gauw!