DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Kemzeke. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer info nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een unieke kast op maat van je woonst in Kemzeke

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Kemzeke ten volle respecteren. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek. hangmeubel living

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Kemzeekse woning extra in de verf zetten.

Voor elke ruimte van je huis in Kemzeke bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Kemzeekse woning. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Moet de kast passen in een ruimte met ongewone vormen? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Kemzeke monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek. maatkast zwart

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te installeren in Kemzeke: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Kemzeke, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Kemzeke. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!