Al sinds 1993 spitst DM-Line zich toe op het maken van kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Hombeek. Daarbij wordt aandacht geschonken aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Hombeekse woonst extra in de verf. maatkast wit man

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Hombeek

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Hombeek ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal aansluit bij de inkleding van de betreffende ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot finish en van materialen tot indeling. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een strak design met spiegelende afwerking of kies een landelijke look met hout. De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus!

Kiezen om een kwaliteitsvolle maatkast te plaatsen in Hombeek: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Hombeek, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. inbouwkast trap

Onze kasten op maat bieden een inventive oplossing voor elke ruimte van je woning in Hombeek

Een kast op maat van DM-Line? Die biedt je meer dan enkel opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Hombeekse woonst. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Hombeek geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je woning. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!