Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. En dat doen we met passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer informatie gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Voor elke ruimte van je woonst in Hoeleden bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Hoeleedse huis. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met bizarre vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Hoeleden plaatsen. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. hangmeubel living

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Hoeleden

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. DM-Line maakt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Onze monteurs komen de kast op maat monteren in je huis te Hoeleden. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Unieke kasten op maat van je woonst in Hoeleden

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Hoeleden ten volle. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Verkies je een landelijke look met hout? Of ben je eerder fan van een strak design met spiegelende uitvoering? Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. 100% uniek dus! inbouwkast trap

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je geld én ruimte. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Hoeleedse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Hoeleden. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!