Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken je kast op maat én komen ze in Heusden plaatsen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast installeren in Heusden

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwalitatief. Onze monteurs komen de kast op maat plaatsen in je woonst te Heusden. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze finish heeft. hangmeubel living

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je woonst optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. Wij maken maatkasten die het karakter van je Heusdense woonst extra in de verf zetten.

Unieke kasten op maat van je woonst in Heusden

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Heusden worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Wat de stijl betreft? Ook die bepaal je volledig zelf. Ga voor een strak design met spiegelende finish of kies een landelijke look met hout. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. 100% uniek dus! maatkast wit vrouw

Onze kasten op maat bieden een verfrissende oplossing voor elke ruimte van je huis in Heusden

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Heusdense woning. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Heusden monteren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Heusden. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Verlang je ernaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over onze maatkasten

Hoeveel betaal ik voor een maatkast op maat van mijn woning in Heusden?

Wanneer we je kast in Heusden kunnen leveren hangt af van verschillende factoren. Uiteraard zal je een correcte inschatting krijgen van de levertermijn van zodra je kast besteld is.

Is een op maat gemaakte kast voor mijn woning in Heusden veel duurder dan een andere, standaard kast?

Je maatkast van DM-Line kan helaas niet online besteld worden. Wel kan je online een offerteaanvraag indienen of een afspraak maken bij een winkel in je buurt. Wij vinden het belangrijk dat de kast die bij jou in Heusden komt te staan, volledig naar wens gemaakt is. Daarom adviseren we je om een gesprek aan te gaan met onze interieurexperts. Op basis daarvan kunnen we je droomkast maken.

Wordt mijn woning in Heusden opgemeten vooraleer de kast gemaakt wordt?

Nee, dat hoef je zelf niet te doen! Met veel plezier komen onze vakmannen naar je toe om je kast in elkaar te zetten. Dat doen ze met de nodige zorg en oog voor ieder detail. Bovendien laten ze je woning steeds netjes achter. Je mag rekenen op een prachtig eindresultaat.

Van welke materialen wordt gebruikgemaakt voor het maken van mijn maatkast in Heusden?

Om je kast naar het beste vermogen in te delen, kan je overleggen met onze interieuradviseurs. Ze begeleiden je maar al te graag bij het bepalen van een kastindeling op jouw maat. Kom gerust langs in één van onze showrooms, daar kunnen we de indeling onmiddellijk in 3D tonen.