Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van tv-meubels tot boekenkasten en van dressings tot bureaukasten. DM-Line maakt je kast op maat en komt ze installeren in Heusden. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Kom voor meer info gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je huis optimaal benutten. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Onze maatkasten zorgen ervoor dat het karakter van je Heusdense woonst extra in de verf wordt gezet. hangmeubel living

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in Heusden

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Heusden, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Voor elke ruimte van je huis in Heusden bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan een gewone opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Heusdense huis. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke finish of bepaalde kleur? Moet de kast passen in een ruimte met speciale vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en installeren ze bij jou in Heusden. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. maatkast wit vrouw

Unieke kasten op maat van je woonst in Heusden

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in Heusden ten volle. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot finish. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. De mogelijkheden bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. Helemaal uniek dus!

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Heusden. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot gauw!