Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van keukenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. DM-Line maakt je droomkast en komt ze plaatsen in Herderen. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. We helpen je graag!

Voor elke ruimte van je woning in Herderen bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Herderense woonst. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Herderen monteren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwalitatief en uniek. hangmeubel living

Kiezen om een hoogwaardige maatkast te installeren in Herderen: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woning te Herderen, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Onze tijdloze finish zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kunnen wij een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Herderense woonst wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Herderen

Ons maatwerk is altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Herderen worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je helemaal vrij. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende afwerking. Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Dat maakt ze 100% uniek!

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Herderen. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier verder. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Op welk moment wordt mijn kast in Herderen geleverd?

Dat hangt af van verschillende factoren. Wanneer je kast besteld is, geven onze interieuradviseurs een juiste tijdsindicatie mee.

Kan ik een maatkast voor mijn woning in Herderen online bestellen?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Herderen. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Meten jullie eerst de ruimte van mijn woning in Herderen op alvorens een ontwerp te maken?

Absoluut. Wanneer je na een offerteaanvraag beslist om jouw droomkast te laten maken, sturen we een vakman naar je toe. Hij of zij meet de ruimte waarin de kast moet komen te staan dan nog eens nauwkeurig op.

Hoe deel ik de kast voor mijn woning in Herderen het beste in?

Voor de juiste kastindeling kan je altijd overleggen met onze interieuradviseurs. Ze helpen je graag bij het vervullen van al je wensen. Maak je een afspraak bij één van onze showrooms, dan kunnen we je de indeling onmiddellijk in 3D tonen.