Al 27 jaar lang ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze monteren in Heist-Aan-Zee. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een kwaliteitsvolle maatkast monteren in Heist-Aan-Zee: betaalbaar en tijdloos.

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Onze installateurs komen de kast op maat plaatsen in je woning te Heist-Aan-Zee. Daarna mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uizien.

Unieke kasten met karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw huis in Heist-Aan-Zee worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Jij stelt de kast volledig samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende finish? Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Dat bouwt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Volledig uniek dus!

Een verfrissende oplossing voor elke ruimte van jouw huis

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze kan namelijk ook tellen als het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat vormt geen enkel probleem voor de interieurspecialisten van DM-Line. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt door onze vakmannen. Eens af, wordt ze bij jou in Heist-Aan-Zee geplaatst. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Heist-Aan-Zee. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Tot gauw!