DM-Line ontwerpt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze installeren in Hasselt. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten monteren in Hasselt: tijdloos en betaalbaar

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat ons werk betaalbaar blijft. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. We zorgen er daarnaast voor dat je maar één keer hoeft te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwalitatief. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Hasselt, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking.

Unieke kasten met karakter

Ons maatwerk is altijd uniek. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Hasselt ten volle gerespecteerd worden. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze wordt volledig aan jou over gelaten. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel helemaal volgens jouw visie. Dat ontwerpt ze 100% uniek!

Voor elke ruimte van jouw Hasseltse woning een originele oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is namelijk ook het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Hasseltse woning staat buiten kijf. Heb je een voorkeur wat betreft de kleuren of de afwerking? Heeft de ruimte waar de kast moet komen een unieke vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Hasselt. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Eén meubelstuk dat voor meerdere doeleinden ingezet kan worden, ook daarin investeren we bij DM-Line. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je huis optimaal. Is de beschikbare ruimte niet zo groot? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de opties die je woonruimte biedt worden samengebracht. Zo bespaar je ruimte én geld. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Hasseltse woonst extra in de verf.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Hasselt. Die zijn betaalbaar, kwalitatief én steeds uniek. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!