Al 27 jaar lang maakt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat doen we met overgave. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Handzame monteren. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Handzame

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom wordt er ingezet op betaalbaarheid. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Eens onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst te Handzame, mag je er zeker van zijn dat die jaren meegaat. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking. maatkast wit man

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je huis in Handzame

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Handzaamse huis. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen kunnen we samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag. Eens klaar, komen we de kast op maat bij jou in Handzame installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woning optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te monteren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt worden samengebracht. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Handzaamse huis extra in de verf zetten. inbouwkast trap

Een unieke kast op maat van je woonst in Handzame

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Handzame ten volle respecteren. De kasten die wij bouwen worden volledig afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een strak design met spiegelende uitvoering of kies een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat opties aan. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, helemaal gemaakt volgens jouw wensen. Daardoor is ze 100% uniek.

Bij DM-Line koop je maatkasten die helemaal passen bij je huis. Die zijn kwaliteitsvol, steeds uniek én betaalbaar. Heb je zin om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!