Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw huis. En dat doen we met overgave. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot keukenkasten. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in Guigoven. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan altijd klaar om je te helpen!

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast monteren in Guigoven

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren bij DM-Line doe je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Guigoven, gaat die jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish. inbouwkast slaapkamer

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Guigoven

Ons maatwerk is altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woonst in Guigoven ten volle respecteren. De kasten die wij bouwen worden helemaal afgestemd op de ruimte waarin ze komen te staan. Van indeling tot finish en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Dat maakt ze 100% uniek!

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Een maatkast die het karakter van je Guigoofse woning extra in de verf zet. maatkast zwart

Voor elke ruimte van je huis in Guigoven bieden onze kasten op maat een creatieve oplossing

Een kast op maat van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het mag daarom niemand verbazen dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Guigoofse huis. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen installeren in een ruimte met speciale vormen? Geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in Guigoven installeren. Het resultaat is steeds uniek, kwaliteitsvol en persoonlijk.

Bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Guigoven. Die kasten zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Kom langs bij een van je dichtstbijzijnde verdelers of vraag je offerte aan via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!