Al sinds 1993 specialiseert DM-Line zich in het maken van kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van boekenkasten tot tv-meubels en van bureaukasten tot dressings. Wij maken de kast waar jij van droomt én komen ze plaatsen in de Groene gordel. We hebben aandacht voor creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Helpen doen we maar al te graag!

Een kwaliteitsvolle maatkast: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom is betaalbaarheid ook een van onze troeven. Bij DM-Line worden er kasten op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Nadat onze installateurs de kast op maat geplaatst hebben in je woonst in de Groene gordel, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom zorgen we ervoor dat elke kast een tijdloze afwerking heeft. inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in de Groene gordel

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je huis in de Groene gordel. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna gaan wij aan de slag en komen we de kast op maat bij jou in de Groene gordel installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, uniek en kwaliteitsvol.

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in de Groene gordel

Ons maatwerk is altijd uniek. Onze maatkasten respecteren de afmetingen van jouw woning in de Groene gordel ten volle. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende uitvoering. De keuze die je bij ons krijgt, is eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Volledig uniek dus! inbouwkast trap

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je weinig ruimte ter beschikking? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat dacht je van een boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo bespaar je ruimte én geld. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je huis in de Groene gordel wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

Om het kort samen te vatten voor je: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in de Groene gordel. Die zijn steeds uniek, kwalitatief én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Twijfel niet en laat van je horen!