Al 27 jaar lang ontwerpt DM-Line kasten op maat van jouw huis. Dat wordt met overgave gedaan. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. DM-Line ontwerpt de kast waar jij van droomt en komt ze monteren in Gontrode. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer informatie kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. We helpen je maar al te graag!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk dat meer dan één doel dient, ook daar gaan we voor. Als je de ruimte van je woonst optimaal wil benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Op die manier kan je ruimte én geld uitsparen. In ruil kan je pronken met je meubelstuk. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je huis extra in de verf.

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast installeren in Gontrode

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Betaalbaarheid van onze producten spelen we dan ook graag uit als troef. DM-Line bouwt kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want het maatwerk van DM-Line, is naast betaalbaar ook kwalitatief. Na de plaatsing van de kast te Gontrode, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Onze tijdloze afwerking zorgt ervoor dat je kast doorheen al die jaren stijlvol blijft.

Een originele oplossing voor elke ruimte van jouw woning

Een maatkast van bij DM-Line? Da’s meer dan enkel een opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je woonst staat buiten kijf. Is er een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Is de ruimte waar de kast moet komen raar gevormd? Voor onze specialisten is dat geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Gontrode monteren. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, uniek en persoonlijk.

Unieke kasten met een sprekend karakter.

Wij streven ernaar om uniek te zijn. De afmetingen van jouw woning in Gontrode worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast helemaal samen: van indeling tot uitvoering en van materialen tot kleur. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende uitvoering. Bij ons zijn de keuzemogelijkheden zo goed als onbeperkt. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Compleet uniek dus!

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Gontrode. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerte-aanvraag kan je terecht op de website. Met veel plezier helpen onze werknemers je verder. Tot snel!