DM-Line maakt sinds 1993 kasten op maat van jouw woonst. Het is onze passie. Van bureaukasten tot dressings en van tv-meubels tot boekenkasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Gent plaatsen. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo kan je elke dag opnieuw genieten van ons vakmanschap. Kom voor meer inlichtingen gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We staan klaar om je te helpen!

Een betaalbare, tijdloze en kwaliteitsvolle maatkast monteren in Gent

Iedereen moet de kans krijgen om zijn droomkast te kopen. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Eens de kast op maat geplaatst is in je woonst te Gent, gaat die jaren mee. Omdat DM-Line kiest voor een tijdloze uitvoering, blijft de kast gedurende al die jaren ook stijlvol. hangmeubel living

Een unieke kast op maat van je woonst in Gent

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Bij het maken van de kast worden de afmetingen van jouw woning in Gent ten volle gerespecteerd. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende afwerking? Bij ons zijn de mogelijkheden werkelijk eindeloos. Iedere kast van DM-Line is anders en volledig volgens jouw visie gemaakt. Daardoor is ze 100% uniek.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Benut elke ruimte van je huis optimaal, en doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie tot leven binnen de beschikbare ruimte. Op die manier kan je geld én ruimte uitsparen. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Wij maken maatkasten die het karakter van je Gentse woonst extra in de verf zetten. maatkast wit vrouw

Voor elke ruimte van je woonst in Gent bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Een DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast volledig passen bij het interieur van je Gentse woning. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde finish? Wil je de kast kunnen plaatsen in een ruimte met speciale vormen? Voor onze interieurspecialisten is dat geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. We laten de kast op maat maken en monteren ze bij jou in Gent. Het resultaat is steeds kwalitatief, uniek en persoonlijk.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Gent. Die zijn steeds uniek, betaalbaar én kwaliteitsvol. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier verder. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over de maatkasten van DM-Line

Wat kost een maatkast voor mijn woning in Gent?

Een kast van DM-Line wordt altijd op maat gemaakt. Om die redenen kunnen we niet zomaar één vaste prijs plakken op de totaalkost. We moeten onder andere het ontwerp, de materiaalkeuzen en de afmetingen in rekening brengen. Daarvoor maken we graag een vrijblijvende offerte op. Vraag ze online aan of bij een showroom in je buurt.

Ik wil de maatkast voor mijn woning in Gent graag online bestellen, kan dat?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Gent. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Gent?

Nee, dat hoef je zelf niet te doen! Met veel plezier komen onze vakmannen naar je toe om je kast in elkaar te zetten. Dat doen ze met de nodige zorg en oog voor ieder detail. Bovendien laten ze je woning steeds netjes achter. Je mag rekenen op een prachtig eindresultaat.

Met welke materialen wordt de kast voor mijn woning in Gent gemaakt?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Gent enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.