Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw woning. Het is onze passie. Van dressings tot bureaukasten en van keukenkasten tot tv-meubels. Wij maken je kast op maat én komen ze in Gent plaatsen. Daarbij schenkt DM-Line aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Het laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer inlichtingen kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Gent

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. De afmetingen van jouw woonst in Gent worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking. Ook wat de stijlkeuze betreft ben je volledig vrij. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Een kast van DM-Line is volledig gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus! hangmeubel living

Een betaalbare, tijdloze en kwalitatieve maatkast monteren in Gent

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kast op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want het maatwerk dat wij afleveren, is naast betaalbaar ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Gent, gaat die jaren mee. Daarom zorgen we voor een tijdloze uitvoering.

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te installeren? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Gentse woning wordt met onze maatkasten extra in de verf zet. inbouwkast trap

Onze kasten op maat bieden een originele oplossing voor elke ruimte van je woning in Gent

Jouw maatkast van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze weerspiegelt namelijk ook je persoonlijke stijl. Daarom moet de maatkast helemaal passen bij het interieur van je Gentse woonst. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is geen enkel probleem voor onze specialisten. De eisen waaraan je kast moet voldoen worden samen overlopen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Gent installeren. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Kort samengevat: bij DM-Line koop je maatkasten die passen bij je woonst in Gent. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwaliteitsvol. Klaar om zelf een kast samen te stellen? Maak dan een afspraak via de site bij je dichtstbijzijnde verdeler of vraag je online offerte aan. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over DM-Line maatkasten

Wat moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Gent? D Hoeveel moet ik betalen voor een kast op maat van mijn woning in Gent?

Dat is afhankelijk van verschillende factoren. Wie graag een correcte inschatting krijgt van de levertermijn, kan terecht bij onze interieuradviseurs.

Kost een maatkast voor mijn woning in Gent meer dan een standaard kast?

Helaas kan je een maatkast van DM-Line niet online bestellen. Wij willen je garanderen dat jouw maatkast perfect aansluit bij je woning in Gent. Daarom nodigen we je liever uit voor een persoonlijk gesprek op basis waarvan we verdere stappen ondernemen. Een offerte aanvragen of afspraak maken in een winkel kan wel online.

Moet ik mijn maatkast zelf installeren in Gent?

Wie bij ons een offerteaanvraag wil doen, vragen we een situatieschets met afmetingen mee te nemen van de ruimte waarin de kast moet komen te staan. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend prijsvoorstel. Kies je ervoor om de kast te bestellen, dan komen onze vakmannen tot bij jou in Gent om alles definitief op te meten.

Hoe zorg ik voor een ideale indeling van mijn maatkast in Gent?

DM-Line kiest voor jouw maatkast in Gent enkel voor materialen van de beste kwaliteit. Zo maken we de volledige kaststructuur en legplanken uit hout van 25 mm dik, terwijl de markt nog vaak met hout van 18 mm dik werkt. Onze planken garanderen extra stevigheid en voorkomen doorbuiging. Je kan alle materialen bezichtigen en voelen in één van onze showrooms.