Al 27 jaar lang bouwt DM-Line kasten op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van bureaukasten tot dressings en van boekenkasten tot tv-meubels. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast monteren in jouw stad. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Voor meer inlichtingen kan je gerust langskomen bij je dichtstbijzijnde winkel. Neem ook zeker eens een kijkje op de website. Wij helpen graag waar nodig!

Een unieke kast met een sprekend karakter

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Genk ten volle gerespecteerd worden. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Jij stelt de kast volledig samen: van materialen tot kleur en van indeling tot uitvoering. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Kies een landelijke look met hout, of ga voor een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal gemaakt volgens jouw visie. Altijd 100% uniek dus!

hangmeubel living

Kiezen om een kwalitatieve maatkast te laten monteren in Genk: betaalbaar en tijdloos

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Eens de kast op maat geplaatst is in je huis te Genk, gaat die jaren mee. Met de tijdloze finish van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je weinig ruimte? Dan bouwt DM-Line een kast die zowel als bureau en als TV-meubel kan tellen. Of wat dacht je van de combinatie van een boekenkast en bureau in één meubelstuk? We brengen jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Een meubelstuk waarmee je kunt pronken, dat krijg je van ons. Het karakter van je Genkse woning wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet.

maatkast zwart

Voor elke ruimte van jouw Genkse woonst een inventieve oplossing

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het is dan ook belangrijk dat de maatkast volledig opgaat in het interieur van je Genkse woonst. Gaat je voorkeur uit naar specifieke kleuren of een bepaalde finish? Moet de kast komen te staan in een ruimte die raar gevormd is? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. Samen overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en bij jou in Genk geplaatst. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Genk

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Genk?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Genk, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Genk online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Genkse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Genk om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Genk om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken, passend bij je woonst in Genk. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Tot snel!