Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Dat doen we vol passie. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we zelf de kast plaatsen in jouw stad. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer informatie nodig? Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde winkel of neem een kijkje op de website. We helpen je graag!

Voor elke ruimte van jouw Genkse huis een creatieve oplossing

De maatkasten van DM-Line? Da’s een opbergruimte, maar daarnaast ook veel meer. Ze is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Genkse woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde uitvoering? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna wordt de kast op maat gemaakt en komen we ze bij jou in Genk plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

Een meubel dat multifunctioneel inzetbaar is

Waar we bij DM-Line ook voor gaan? Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk kan je elke ruimte van je woning optimaal benutten. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan je bij DM-Line een kast laten maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of wat dacht je van een bureau en boekenkast in één? Samen kunnen we brainstormen over jouw visie en de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Geld en ruimte uitsparen lukt gemakkelijk op die manier. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. DM-Line maakt maatkasten die het karakter van je Genkse woonst extra in de verf zetten.

Een kwalitatieve, betaalbare en tijdloze maatkast monteren in Genk

Wij van DM-Line vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we voor betaalbare producten. Bij ons laat je je kast op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij ons investeer je trouwens maar een keer. Want ook aan de kwaliteit van onze producten hechten wij enorm veel belang. Laat onze installateurs de kast op maat installeren in je huis te Genk, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Daarom zorgt DM-Line voor een tijdloze afwerking.

Unieke kasten met karakter

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. In eerste instantie omdat bij het maken van de kast de afmetingen van jouw woning in Genk ten volle gerespecteerd worden. We zorgen ervoor dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van materialen tot kleur en van indeling tot finish: jij stelt de kast volledig samen. Ook de stijlkeuze laten we helemaal aan jou over. Kies een strak design met spiegelende finish, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Iedere kast van DM-Line is anders en helemaal volgens jouw visie gemaakt. Altijd 100% uniek dus!

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Genk. Die zijn kwaliteitsvol, betaalbaar én steeds uniek. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler maken of een offerte aanvragen doe je via de site. We helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!