Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woonst. Dat wordt met overgave gedaan. Van tv-meubels tot dressings en van boekenkasten tot bureaukasten. Wij maken de kast van je dromen én komen ze installeren in Genk. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Daardoor kan je elke dag opnieuw van ons vakmanschap genieten. Meer inlichtingen nodig? Neem een kijkje op de website of kom langs bij je dichtstbijzijnde winkel. Helpen doen we graag!

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast plaatsen in Genk

Wij van DM-Line vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Bij ons laat je kasten op maat maken, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. We garanderen je dat je na de plaatsing van de kast te Genk, je jarenlang geniet van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

hangmeubel living

Unieke kasten met karakter

Het maatwerk van DM-Line is altijd uniek. In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Genk ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van materialen tot kleur en van indeling tot afwerking: jij stelt de kast helemaal samen. Ook wat betreft de stijl, bepaal jij hoe alles eruit komt te zien. Ga voor een landelijke look met hout, of kies een strak design met spiegelende finish. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Een kast van DM-Line is helemaal gemaakt volgens jouw visie. Daardoor is ze 100% uniek.

Voor elke ruimte van jouw Genkse huis een verfrissende oplossing

Een maatkast van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Een kast van DM-Line is het verlengstuk van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Genkse woonst. Heb je een voorkeur voor specifieke kleuren of een bepaalde afwerking? Komt de kast te staan in een ruimte met speciale vorm? Dat is geen enkel probleem voor onze interieurspecialisten. We overlopen samen de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Genk plaatsen. Het resultaat is steeds kwaliteitsvol, persoonlijk en uniek.

maatkast wit vrouw

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Doe een beroep op ons multifunctioneel maatwerk en benut elke ruimte van je woonst optimaal. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als bureau en als TV-meubel telt. Of misschien zie je graag een boekenkast en bureau in één meubelstuk terugkeren? Samen bekijken we de mogelijkheden die je woonruimte biedt en brainstormen we over jouw visie. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. In ruil krijg je een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Een maatkast die het karakter van je Genkse huis extra in de verf zet.

Veelgestelde vragen over kasten op maat in Genk

Hoeveel betaal je voor het laten maken van een kast op maat van je woning in Genk?

DM-Line maakt je kast volledig op maat van jouw woning in Genk, waardoor het onmogelijk is om een standaardprijs te vermelden. De totale kost is afhankelijk van verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan de gebruikte materialen, het ontwerp en de afmetingen. We begrijpen dat je op voorhand toch graag een kostenraming krijgt en dat kan. Vraag snel je offerte aan of kom langs in een van onze showrooms.

Is het mogelijk om de maatkast voor mijn woning in Genk online te bestellen?

DM-Line werkt helaas niet met online bestellingen. Dat doen we heel bewust, want we willen dat jouw toekomstige maatkast perfect past in je Genkse woning. Daarom voorzien we eerst een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden samen overlopen. Zo zijn we er zeker van dat jij de kast van je dromen krijgt. Voor een offerteaanvraag of het maken van een afspraak kan je wel terecht op onze website.

Komt DM-Line naar Genk om mijn maatkast te monteren?

Jazeker! Met veel plezier zakken onze vakmannen af naar Genk om jouw op maat gemaakte kast te monteren.

Wij van DM-Line maken maatkasten passend bij je woonst in Genk. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Sta je te popelen om zelf een kast samen te stellen? Vraag je offerte aan via de site of maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler. We helpen je met veel plezier zoeken naar de geschikte kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!