Sinds 1993 maakt DM-Line kasten op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot keukenkasten en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze in Geluveld installeren. Daarbij schenken we aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Zo geniet je elke dag opnieuw van ons vakmanschap. Voor meer info kan je een kijkje nemen op de website of je kan langskomen bij de dichtstbijzijnde winkel. We helpen je maar al te graag!

Unieke kasten op maat van je woonst in Geluveld

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. De afmetingen van jouw woning in Geluveld worden ten volle gerespecteerd bij het maken van de kast. Wij zorgen ervoor dat de kast helemaal afgestemd is op de ruimte waarin hij komt te staan. Jij stelt de kast helemaal samen: van kleur tot afwerking en van materialen tot indeling. De stijlkeuze? Die laten we uiteraard helemaal aan jou over. Een landelijke look met hout of een strak design met spiegelende uitvoering? De opties bij DM-Line zijn werkelijk eindeloos. Daardoor is iedere kast van DM-Line anders gemaakt, maar wel volledig volgens jouw visie. Compleet uniek dus! hangmeubel living

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Geluveld

Wij van DM-Line zijn van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. We maken kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Daarnaast zorgen we ervoor dat je maar één keer hoeft te investeren. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Laat onze installateurs de kast op maat installeren in je woning te Geluveld, en geniet jarenlang van de beste kwaliteit. Met de tijdloze afwerking van DM-Line, blijft je kast er doorheen de jaren altijd smaakvol uitzien.

Voor elke ruimte van je woning in Geluveld bieden onze kasten op maat een inventive oplossing

Jouw DM-Line maatkast? Da’s een opbergruimte, maar ook nog zo veel meer. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Daarom is het van belang dat de maatkast helemaal opgaat in het interieur van je Geluveldse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde afwerking of specifieke kleuren? Komt de kast in een ruimte met unieke vorm te staan? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Geluveld monteren. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwaliteitsvol. inbouwkast trap

Een meubel met multifunctionele inzetbaarheid

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubelstuk, ook daar gaan we voor. Om jouw woning optimaal te benutten, kan je beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk. Is de beschikbare ruimte beperkt? Dan kan DM-Line een kast maken die zowel als TV-meubel en als bureau telt. Of misschien denk je wel aan boekenkast en bureau in één? We brengen jouw visie en de opties die je woonruimte biedt samen in een meubelstuk. Geld en ruimte besparen lukt gemakkelijk op die manier. Wat je in ruil krijgt? Een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Geluveldse woonst wordt met onze maatkasten extra in de verf zet.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Geluveld. Die zijn steeds uniek, kwaliteitsvol én betaalbaar. Kan je niet wachten om zelf een kast samen te stellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. We helpen je maar al te graag bij het samenstellen van een kast op maat. Hopelijk tot binnenkort!