Al sinds 1993 mag DM-Line zich specialist noemen in het maken van kasten op maat van jouw huis. Het is onze passie. Van keukenkasten tot tv-meubels en van dressings tot bureaukasten. Wij maken je kast op maat én komen ze plaatsen in Gellik. We schenken onze aandacht aan creativiteit en kwaliteit: elk meubelstuk is uniek en wordt gemaakt uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Voor meer info kan je terecht bij je dichtstbijzijnde winkel of op de website. We helpen je maar al te graag!

Een unieke kast op maat van je woonst in Gellik

De kasten van DM-Line zijn altijd uniek. Hoe we dat klaargespeeld krijgen? In eerste instantie omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw huis in Gellik ten volle respecteren. Er wordt voor gezorgd dat ze helemaal opgaat in de ruimte. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een strak design met spiegelende uitvoering, of ga voor een landelijke look met hout. Wij bieden je heel wat mogelijkheden aan. Het zorgt ervoor dat elke kast van DM-Line anders is. 100% uniek dus! hangmeubel living

Multifunctionele inzetbaarheid van jouw meubel

Wij willen dat jouw meubel multifunctioneel inzetbaar is. Dankzij ons multifunctioneel maatwerk benut je elke ruimte van je huis optimaal. Heb je bijvoorbeeld weinig ruimte? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een boekenkast en bureau in één? Jouw visie combineren we met de mogelijkheden die je woonruimte biedt. Zo wordt er ruimte én geld bespaard. Van ons krijg je in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. De maatkasten van DM-Line zetten het karakter van je Gellikse woning extra in de verf.

Voor elke ruimte van je woonst in Gellik bieden onze kasten op maat een verfrissende oplossing

Een maatkast uit onze ateliers? Da’s een opbergruimte met vele troeven. Ze staat namelijk ook in de kijker als verlengstuk van je persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast volledig moet opgaan in het interieur van je Gellikse woning. Gaat je voorkeur uit naar een specifieke uitvoering of bepaalde kleur? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met ongewone vormen? Dat is voor een interieurspecialist van DM-Line geen enkel probleem. De eisen waaraan je kast moet voldoen overlopen we samen met jou. We laten de kast op maat maken en plaatsen ze bij jou in Gellik. Het resultaat is steeds uniek, persoonlijk en kwalitatief. inbouwkast trap

Een kwaliteitsvolle, tijdloze en betaalbare maatkast installeren in Gellik

DM-Line vindt dat iedereen de kans moet krijgen om zijn droomkast te laten maken. Daarom zetten we in op betaalbaarheid. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Investeren in een maatkast van DM-Line hoeft trouwens maar een keer. Ons maatwerk is naast betaalbaar namelijk ook kwaliteitsvol. Nadat onze monteurs de kast op maat geplaatst hebben in je huis te Gellik, gaat die ongetwijfeld jaren mee. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze finish.

Kort samengevat: het is onze taak om maatkasten te maken die passen bij je woonst in Gellik. Die zijn betaalbaar, kwaliteitsvol én steeds uniek. Kijk je er ook naar uit om zelf een kast samen te stellen? Kom dan gerust eens langs bij je afspraak via de site. We helpen je met veel plezier verder. Tot spoedig!