Bij DM-Line worden er al sinds 1993 kasten gemaakt op maat van jouw woning. Dat doen we met overgave. Van tv-meubels tot dressings en van keukenkasten tot bureaukasten. Wat jij vraagt, maken wij. Bovendien komen we de kast op maat monteren in jouw deelgemeente. Daarbij wordt aandacht geschonken aan kwaliteit en creativiteit: een uniek meubelstuk dat bestaat uit degelijke materialen. Dat laat je toe elke dag opnieuw van ons vakmanschap te genieten. Meer inlichtingen vind je op de site of in je dichtstbijzijnde winkel. Wij helpen graag waar nodig!

Meubelen met multifunctionele inzetbaarheid

Een meubelstuk kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden, ook daar streven we naar. Door beroep doen op ons multifunctioneel maatwerk, benut je elke ruimte van je woning optimaal. Heb je te weinig ruimte om verschillende meubelstukken te plaatsen? Dan maakt DM-Line een kast die zowel als TV-meubel en als bureau kan tellen. Of wat had je gedacht van een bureau en boekenkast in één? Samen brainstormen we over jouw visie en de opties die je woonruimte biedt. Zo wordt er geld én ruimte bespaard. Je krijgt van ons in ruil een meubelstuk waarmee je kunt pronken. Het karakter van je Ezemaalse huis wordt met een maatkast van DM-Line extra in de verf gezet. inbouwkast slaapkamer

Onze kasten op maat bieden een creatieve oplossing voor elke ruimte van je woonst in Ezemaal

Een kast op maat van DM-Line? Da’s een kast die veel meer biedt dan enkel opbergruimte. Ze is het verlengde van jouw persoonlijke stijl. Het staat buiten kijf dat de maatkast helemaal moet opgaan in het interieur van je Ezemaalse woning. Gaat je voorkeur uit naar een bepaalde finish of specifieke kleuren? Wil je de kast kunnen monteren in een ruimte met speciale vormen? Dat is voor onze specialisten geen enkel probleem. Samen met jou overlopen we de eisen waaraan je kast moet voldoen. Daarna is het aan ons. Eens de kast op maat af is komen we ze bij jou in Ezemaal plaatsen. Het resultaat is steeds persoonlijk, kwaliteitsvol en uniek.

Een hoogwaardige, betaalbare en tijdloze maatkast plaatsen in Ezemaal

Wij van DM-Line willen iedereen de kans geven om zijn droomkast te laten maken. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wij maken je kasten op maat, tegen een betaalbare prijs. Bij DM-Line hoef je trouwens maar een keer te investeren. Want ook op kwaliteit zetten wij in. Na de plaatsing van de kast te Ezemaal, kan je jarenlang genieten van de beste kwaliteit. Daarom wordt er gezorgd voor een tijdloze afwerking. maatkast zwart

Unieke kasten op maat met een sprekend karakter voor je woonst in Ezemaal

Het afleveren van maatwerk dat uniek is, daar streven we naar. Dat komt omdat onze maatkasten de afmetingen van jouw woning in Ezemaal ten volle respecteren. Een kast die helemaal opgaat in de ruimte, daar zorgen we voor. Van indeling tot afwerking en van materialen tot kleur: jij stelt de kast helemaal samen. Ook qua stijlkeuze heb je alle vrijheid. Kies een strak design met spiegelende afwerking, of ga voor een landelijke look met hout. Bij ons heb je ontelbaar veel keuzemogelijkheden. Dat maakt van elke DM-Line kast een speciale kast, volledig gemaakt volgens jouw wensen. Compleet uniek dus!

DM-Line maakt maatkasten passend bij je woonst in Ezemaal. Die zijn betaalbaar, steeds uniek én kwalitatief. Wil je zelf graag een kast samenstellen? Voor een afspraak bij je dichtstbijzijnde verdeler of een offerteaanvraag kan je terecht op de website. Onze werknemers helpen je met veel plezier verder. Twijfel niet en laat van je horen!